Bild på en person som använder en dator

Kundtjänst

På grund av coronaviruset så tar vi ej emot externa besökare i våra lokaler just nu, utan hanterar endast ärenden via telefon och e-post.

Journummer för akuta ärenden utanför ordinarie öppettider

VA: 018-14 54 00

Fjärrvärme: 0293-132 09

Registrera ett ärende eller synpunktBifoga fil/filer
Dina kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Dina kontaktuppgifter
Hur vill du helst bli kontaktad?
Hur vill du helst bli kontaktad?


För att kunna hantera din ansökan eller ditt ärende behöver Tierps Energi & Miljö AB och Tierps Fjärrvärme AB få tillgång vissa personuppgifter. När du skickar in uppgifter via formuläret kommer de att behandlas med stöd av EU:s dataskyddsförordning artikel 6 1e myndighetsutövning. Personuppgifterna bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på temab.tierp.se/GDPR.

Postadress: Box 9, 815 21 Tierp

Besöksadress: Vallskogavägen 3, 815 21 Tierp (se karta i helskärm)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skräpigt på återvinningsstation

Vill du anmäla att det är skräpigt på en återvinningsstation eller att den behöver tömmas? Insamlingen av förpackningar och tidningar sköts av Förpacknings & Tidningsinsamlingen ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du felanmäla en återvinningsstationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan också ringa in din felanmälan till FTI på 020-088 03 11.

Återvinningscentralerna där du kan lämna grovsopor och farligt avfall drivs av oss.