En person som använder en mobil

Information vid driftstörningar

Det kan ibland hända att driftstörningar uppstår i vardagen, vattentillförseln kan till exempel påverkas vid en akut vattenläcka. På temab.servicevarning.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du registrera ditt telefonnummer för att få information om driftstörningar som drabbar dig.

De som har ett telefonnummer registrerat på sin fastighet får ett sms eller samtal när de berörs av störningar. Om numret inte kan ta emot ett SMS så ringer tjänsten upp istället.

Registrera dig för meddelandetjänstenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi ber samtliga kunder att säkerställa att man har korrekt telefonnummer eller en e-postadress kopplat till sin fastighet i systemet. Oregistrerade kontantkort, jobbmobiler eller hemligt nummer är till exempel aldrig med i registret om det inte kopplas manuellt. Även andra anledningar kan orsaka att telefonnummer ibland saknas.

Du justerar dina uppgifter på temab.servicevarning.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan själv bestämma vilket nummer som tjänsten ska kontakta samt lägga till fler fastigheter till din profil. Kanske vill du ha information om något händer vid sommarstugan, en närståendes fastighet eller på kontoret.

Registret är inte publikt. Det används endast för samhällsinformation.