Tomas Ulväng

Tomas Ulväng, tillträdande vd för TEMAB

Ny vd för Tierps Energi & Miljö AB

Efter en omsorgsfull rekryteringsprocess har styrelsen för Tierps Energi & Miljö AB anställt Tomas Ulväng som ny vd för bolaget. Han tillträder senast den 1 januari 2019.

Tomas Ulväng kommer närmast från jobbet som vd för kommunägda fjärrvärmebolaget Ena Energi AB i Enköping. Tomas Ulväng efterträder Temabs nuvarande vd Per Jonsson, som slutar på egen begäran. Nuvarande vd kvarstår i tjänst tills efterträdaren är på plats.

- Vi är mycket nöjda med den här rekryteringen. Vi ser med tillförsikt fram mot att Tomas Ulväng med sin breda erfarenhet och kunskap ska fortsätta den positiva utvecklingen av Temab och dess dotterbolag.

- Det ska bli otroligt inspirerande och utmanande att tillsammans med medarbetarna och styrelsen fortsätta resan med att utveckla bolaget för att stödja samhällsbygget. Den resan är jag gärna med och leder. Det säger tillträdande vd Tomas Ulväng och fortsätter:

- Att arbeta nära politiker, tjänstemän och medborgarna och att vara en del av utvecklingen av ett samhälle är något som driver mig.