Om webbplatsen

Webbplatsen www.tierp.se är Tierps kommuns officiella webbplats. Webbplatsen ska göra det enklare att hitta och ta del av kommunens service med hjälp av webben som verktyg.

Huvudwebbplatsen tierp.se riktar sig till kommuninvånare och föreningar som söker kommunal service. Dessutom finns särskilda webbplatser för företagare och turister.

Varför finns inte telefonnummer till anställda på webbplatsen?

​Vi vill ge dig så god service som möjligt. Många av kommunens anställda har inte möjlighet att ta emot externa samtal under arbetsdagen, till exempel sitter kommunens chefer ofta i möten. Vi tror att du som ringer, uppskattar att få svar när du ringer. Därför har vi vår kundtjänst Medborgarservice, som ser till att du får svar på dina frågor och kommer i kontakt med rätt person. Du behöver inte ringa flera samtal utan vi skapar kontakter åt dig med hjälp av telefonsamtal, mejl eller sms.

 

Har du synpunkter på webbsidorna?

Saknar du något, eller har du synpunkter på någon del av innehållet, strukturen eller funktionerna, hör av dig till webbansvariga. E-post: webmaster@tierp.se

Bilder

Bilder som publicerats på vår webbplats får inte användas utan att först fråga oss.

PDF och Acrobat Reader

På webbplatsen finns många dokument i formatet PDF. För att kunna läsa dessa på skärmen krävs att du har programmet Acrobat Reader installerat på datorn.
Har du inte det kan du hämta hem och installera Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. den direkt via webben.

Sökfunktioner

Uppe till höger på varje sida finns en sökruta där du kan göra en fritextsökning bland alla sidor och filer. Det går även bra via sök på webbplatsen i vänstermenyn.

I A-Ö-listan finns ett sökindex med länkar till alla sidor som finns på webbplatsen. Sidorna är sorterade i alfabetisk ordning. Klicka på en av bokstäverna för att få en lista över alla sidor vars namn börjar med den bokstaven.

webbkartan ser du hela strukturen för webben. Genom att klicka på en sida kommer du dit. Du kan alltid komma tillbaka till startsidan genom att klicka på kommunens logotyp längst upp till vänster.

Webbansvariga

Varje enhet har utsett en webbansvarig som ska ansvara för och uppdatera sina sidor på webben. Det är de personer som ser till att hålla webben aktuell och som du kontaktar om du vill ändra, lägga till eller ta bort information på webben.
Kontakta respektive enhet för att få reda på vem som är ansvarig för en viss sida.


Webbpubliceringsverktyg

Webbplatsen är skapad med webbpubliceringsverktyget SiteVision.

Har ni frågor eller synpunkter på webbplatsen är ni välkomna att kontakta Webbansvariga.